2010-08-08
 14:04:47

söndag!

vart pizza & filmkväll igår!
emilia sov hos mormor efter att vi lekt
massa med henne under dagen :) men nu är prinsessan
hemma för o stanna! känns alltid som om hon blivit så mycke större
när hon varit borta under en natt, som om man har missat så mycket.

måndag imorgon, så back to basics!
helgerna går fort, för fort.
-

filmerna vi såg igår!



Milo Boyd (Gerard Butler) är en prisjägare som olyckligtvis får veta att hans nästa mål är hans förra detta fru Nicole Hurley (Jennifer Aniston). Deras återträff blir allt annat än trevlig och Nicoles chans att avslöja polisen inblandning i ett mord gör det hela inte lättare. Med kriminella gäng i hälarna måste Milo och Nicole samarbeta för att få säkra bevis.





Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skiljde sig och hennes pappa flyttade från New York City till Tybee Island, Georgia. Tre år senare är hon fortfarande arg på sina föräldrar, särskilt hennes far. En dag så beslutar hennes mamma sig för att det skulle ligga i allas intresse om hon skickade Ronnie tillsammans med hennes yngre bror Jonah till Tybee Island under sommaren, så att hon kan få chansen att få umgås med sin pappa. Ronnies far, som är en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv på Tybee Island. Han är helt fördjupad i sitt arbete att skapa ett konstverk, som kommer att bli mittpunkten i en lokal kyrka. Ronnie lyckas senare hitta något som både hon och hennes pappa har gemensamt - och det är musiken.





Emily tror att hon sett det mesta innan hon tar sig an sitt hittills svåraste fall, den plågade tioåringen Lilith Sullivan. Emilys värsta farhågor besannas när föräldrarna försöker döda Lilith, deras enda dotter. Emily räddar henne och bestämmer sig för att själv ta hand om henne tills dess att en lämplig fosterfamilj går att finna. Det är vid det laget den verkliga skräcken börjar..

-
PUSS!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: